Апаратура и цени

 1. Апаратура

  При наемането на дисководещ за тържество Вие плащате за три компонента:

  Озвучаване (в случай, че заведението не разполага с озвучителна уредба). Това е най-скъпата част и от тук идват големите разлики в цените при дисководещите. Във всички обяви и сайтове ще срещнете „Професионално озвучаване”, но може да видите водещите да работят с тонколони от автомобил или апаратура от 70-те години на миналия век. Това е напълно недопустимо!!!

  Все пак избора скъпо или евтино, оставям на Вас.

  Дисководещ. С всичките си технически умения и личностни характеристики – миксиране, анонс, правилен подбор на музикалните стилове, правилна дикция, интелигентно водене и премерено чувство за хумор.

  Транспортни разходи. Те се заплащат, само ако тържеството е извън рамките на град София.

 2.  Цени

  Да предположим, че ангажирате DJ за коледното парти на фирмата си и той се представи изключително зле – просто на следващата година ще ангажирате друг дисководещ и всичко ще е наред. Ако обаче ни предстои сватбено тържество дали ще има догодина? (е, и такива случаи има, но те са редки ).

  Това, което се опитвам да кажа е, че и цена дори 200 лева за сватбеното тържество може да се окаже твърде висока и неприемлива, ако не получите желания резултат.

  При всички положения, старайте се да получите оптималната комбинация от качество и цена, но помислете кое трябва да е водещото…

  При проявен интерес и желание от Ваша страна, Ви предлагам да се видим на неангажираща среща, за да Ви представя начина си на работа и ценови оферти.

  Цените се определят от: големина на ресторант или зала, брой гости, изисквания на младоженците, формата, с който ще работя и т.н.

  Извън гр.София се заплащат и транспортни разходи, като не поемам участия на разстояние повече от 250 километра.

  Нека се видим на неангажираща среща!!! Искрено ваш, DJ Емил Алексов!